"Słownik finansowy rosyjsko-polski", Bronisława Konopielko, Wrocław 1996 ; "Русский язык делового общения. Коммерческaя корреспонденция", Bronisława Konopielko, Wrocław 1996 - Piotrowskij, Rajmund (Acta Polono-Ruthenica, 1999)
—–