"Російсько-український професійно-технічний словник", В. О. Горпинич, Дніпропетровськ 1997 ; "Українсько-pосійський орфоепічний словник", В. О. Горпинич, Дніпропетровськ 1998 ; "Українські власні назви в російській мові", В. О. Горпинич, Київ 1998 ; "Морф - Mironiuk, Leontij (Acta Polono-Ruthenica, 2000)
-----