Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. Życie codzienne na dawnych ziemiach pruskich. Sąsiedztwo (Olsztynek, 15 listopada 2016 r.) - Jodkowski, Marek (Forum Teologiczne, 2017)
Sprawozdanie z konferencji naukowej