Święci w wierze, tradycji, literaturze i sztuce. Inspiracje do badań hagiologicznych, red. K. Parzych-Blakiewicz, Olsztyn 2017 (ss. 327). - Towarek, Piotr (Forum Teologiczne, 2019)
omówienie publikacji