Standardowa niemczyzna mówiona w kształceniu językowym na poziomie filologicznym. Krótkie podsumowanie najważniejszych wniosków z badań własnych i prezentacja przykładowych rozwiązań praktycznych - Pieklarz-Thien, Magdalena (Papers in Linguistics, 2019)
This article discusses some issues involved in incorporating and adapting the latest research in language studies in teaching spoken German at the level of philology.