Katarzyna Sicińska: Polszczyzna południowokresowa XVII i XVIII wieku (na podstawie epistolografii). Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego. Łódź 2013, ss. 533. - Kostecka-Sadowa, Anna (Papers in Linguistics, 2019)
Brak