Daniel Słapek: Rozważania metajęzykoznawcze. Zakład Językoznawstwa Angielskiego i Ogólnego Uniwersytetu Łódzkiego & Primum Verbum. Łódź 2017, ss. 138. - Naruszewicz-Duchlińska, Alina (Papers in Linguistics, 2019)
Brak