Joanna Faber, Julie King: Jak mówić, żeby maluchy nas słuchały. Poradnik przetrwania dla rodziców dzieci w wieku 2-7 lat. Przekład: Beata Horosiewicz. Wydawnictwo: Media Rodzina. Seria wydawnicza: „Jak mówić...”. Poznań 2017, ss 362. - Kossakowski, Bartosz (Papers in Linguistics, 2020)
Brak