Marta Wójcicka, Mem internetowy jako multimodalny gatunek pamięci zbiorowej, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 2019, ss. 204. - Naruszewicz-Duchlińska, Alina (Papers in Linguistics, 2020)
Brak