Sprawozdanie z konferencji Zagrożenie COVID-19 oraz zagrożenie zmianą klimatu w świetle wyników badań psychologicznych (Warszawa, 11 kwietnia 2022) - Wąsowicz, Grażyna (Przegląd Psychologiczny, 2023)
Abstrakt