Zawadzka, E. & Filipiak, S. (Eds.). (2022). Wielowymiarowość funkcji wykonawczych – perspektywa rozwojowa i kliniczna [Multidimensionality of Executive Functions – A Developmental and Clinical Perspective]. Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 270 pp. - Tyburski, Ernest (Przegląd Psychologiczny, 2024)
Abstract