Sprawozdanie z XXIII Dorocznej Konferencji Naukowej Stowarzyszenia Edukacji Administracji Publicznej „Człowiek – wspólnota – społeczeństwo w centrum działania administracji publicznej”, Konary, 4–6 czerwca 2024 r. - Śwital, Paweł (Studia Prawnoustrojowe, 2025)
Sprawozdanie z XXIII Dorocznej Konferencji Naukowej Stowarzyszenia Edukacji Administracji Publicznej „Człowiek – wspólnota – społeczeństwo w centrum działania administracji publicznej”, Konary, 4–6 czerwca 2024 r.