Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
Język Polski
English
Deutsch
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI. POLITYKA OPEN ACCESS
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
PROCES RECENZJI
RECENZENCI
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Opublikowane:
2019-03-12
1
Nr X (2009)
Konflikty w sztabie Hannibala?
Miron Wolny
Echa Przeszłości
Dział:
ARTYKUŁY I ROZPRAWY
https://doi.org/10.31648/ep.3465
Inne teksty tego samego autora
Miron Wolny,
Oszustwo Abilyksa - fikcja literacka czy rzeczywisty symptom słabości polityki Barkidów w Hiszpanii w początkowym okresie drugiej wojny punickiej?
,
Echa Przeszłości: Nr IX (2008)
Jan Gancewski, Miron Wolny,
Konferencja naukowa "Zbytek i ubóstwo w starożytności i średniowieczu", Kielce, 10-11 marca 2009 roku
,
Echa Przeszłości: Nr X (2009)
Miron Wolny,
Wyróżnienie bogini Tanit przez Barkidów (237–201 p.n.e.)?
,
Echa Przeszłości: Nr XXIII/2 (2022)
Miron Wolny,
Korespondencja pomiędzy Antygonem II Gonatasem a Zenononem z Kition – przyczynek do rozważań nad tworzeniem kręgu intelektualnego na dworze Antygonidów
,
Echa Przeszłości: Nr XXII/2 (2021)
Miron Wolny,
I Warszawskie Syssytie
,
Echa Przeszłości: Nr XV (2014)
Miron Wolny,
Sergiusz Szarypkin (1941–2020) – uczony, badacz antyku
,
Echa Przeszłości: Nr XXII/2 (2021)
Miron Wolny,
Silenus of Kale Akte and the propaganda process of building Hannibal’s image
,
Echa Przeszłości: Nr XXIV/1 (2023)
Miron Wolny,
Greek elements in Hannibal’s military education
,
Echa Przeszłości: Nr XXV/1 (2024)
<<
<
1
2
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
PDF
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Wolny, M. (2019). Konflikty w sztabie Hannibala?.
Echa Przeszłości
, (X). https://doi.org/10.31648/ep.3465
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Miron Wolny
Afiliacja:
Instytut Historii i Stosunków Międzynarodowych Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Polska
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj